• facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube

Fem industrifordeler med vakuumemulgator

Komponentene i vakuumemulgatoren inkluderer hovedbeholderen, forbehandlingsbeholderen, den elektriske kontrollen og vakuumpumpens hydrauliske og andre mekaniske utstyrsdeler.Arbeidsprosessen til vakuumemulgatoren er en omfattende reaksjonsproduksjonsprosess.I denne prosessen har vakuumemulgatoren fem store fordeler.

1. Vakuumemulgatoren har en konsentrisk dobbeltakselstruktur.Denne strukturen gjør at agitatoren og skjæremaskinen til vakuumemulgatoren kan fungere uavhengig, og samtidig er produksjonen av det ferdige produktet god.

2. Vakuumemulgeringsmaskinen styres av avansert teknologi, og det nøyaktige systemprogrammet sikrer stabil og pålitelig ytelse til vakuumemulgeringsmaskinen.

3. Grunnen til at vakuumemulgeringsmaskinen kalles en vakuumemulgeringsmaskin er at den tar i bruk et helt lukket vakuumsystem, som forhindrer at andre urenheter blandes inn i husholdningens hovedmaterialer, og dermed sikrer kvaliteten på produktet.

4. Det er ingen dødvinkel i vakuumemulgatoren.Fordi kraftskrapeanordningen er installert på blanderen, er det ikke noe problem å behandle materialer med høy viskositet.

For det femte kan emulgeringskjelen til vakuumemulgatoren snus, så det er veldig praktisk å rengjøre og vedlikeholde vakuumemulgatoren.

Fem industrifordeler med vakuumemulgator

Funksjoner av emulgering produksjonsutstyr

Lokket på materialpotten er en automatisk løftetype, materialene i vannpotten og oljepotten kan suges direkte inn i emulgeringsgryten i vakuumtilstand gjennom transportrørledningen, og utmatingsmetoden er en vippetype av potten kroppen av den emulgerende potten;

Oppvarmingen av materialet realiseres ved å varme det varmeledende mediet i mellomlaget til potten gjennom det elektriske varmerøret, og oppvarmingstemperaturen kan stilles inn vilkårlig og automatisk kontrollert;

Materialet kan avkjøles ved å koble kjølevann i mellomlaget, operasjonen er enkel og praktisk, og det er et termisk isolasjonslag utenfor mellomlaget.

Homogen røring og padlerøring kan brukes separat eller samtidig.Materialmikronisering, emulgering, blanding, homogenisering, dispergering osv. kan fullføres på kort tid.

Delene i kontakt med Wuke er laget av rustfritt stål av høy kvalitet, den indre overflaten er speilpolert, og vakuumrøreanordningen er hygienisk og ren, og er produsert med hygieniske standarder som overholder GIP-spesifikasjonene.Det er det mest ideelle kremproduksjonsutstyret.

 

Anvendelsesomfang for produksjonsutstyr for emulgering

Næringsmiddelindustri: meieriprodukter, soyamelk, syltetøy, gelé, ost, salatdressing, iskrem, mattilsetningsstoffer, matsmaker og dufter, CMC og modifisert stivelse

etc. Fortykningsmidler løses raskt opp osv.;

Nanomaterialer: depolymerisering av nanomaterialer som ultrafint kalsiumkarbonat og silika, fast-væske dispersjon av nanopulver, etc.;

Finkjemikalier: smeltelim, tetningsmidler, lim, flokkuleringsmidler, overflateaktive midler, etc.;

Biomedisin: salve, salve, krem, injeksjon, mikrokapselemulsjon, fyllstoffdispersjon, etc.;

Daglig kjemisk industri: kremer, håndkremer, foundation kremer, smaker og dufter, forskjellige skinn- og møbelblekemidler, etc.;

Andre bransjer: petrokjemisk, beleggblekk, trykking og fargingshjelpemidler, etc.


Innleggstid: 25. mars 2022