• facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube

Væskefyllingsmaskin for kald vinter bør styrke vedlikeholdet

Alle i emballasjeindustrien vet at utstyret vårt er utsatt for potensielle sikkerhetsrisikoer i varme sommer.Som utstyrsbrukere og -operatører bør vi vedlikeholde utstyret i tide for å redusere forekomsten av feil.La oss ta en titt på det sammen.Hvordan skal vi effektivt vedlikeholde fyllemaskinen vår i den kalde vinteren.

Vedlikeholdstrinn for væskefyllingsmaskin i kald vinter:

Utseendeoverhaling: Sjekk integriteten til dørkarmen, behandle sporene etter korrosjon, og sjekk om hengslene er skadet;rørrengjøring, rengjøring av materialtank, rengjøring av nivåmåler, rengjøring av plattformer og rengjøring av kjeder.

Vedlikehold av fyllehodet: In-line-typen er Baode-ventilpluggen;påfyllingsmaskinpluggen av stempeltypen er den interne pluggtypen (hvis den runde munningen i rustfritt stål er skadet, vil forseglingen ikke være tett, og ved demontering, vær oppmerksom på om den runde munnen er skadet eller ikke. skade);rengjør sylinderen, kontroller om fjæren er i god stand, og drypp deretter inn i spesialsmøringen for sylinderen.

Væskefyllingsmaskin for kald vinter bør styrke vedlikeholdet

Treveisventilvedlikehold: Treveisventiltetningsring;rengjør sylinderen, kontroller om fjæren er i god stand, og drypp deretter inn i spesialsmøringen til sylinderen.

PTFE-rør: Bytt ut klipsene med korrosjon, og bytt ut PTFE-røret med lekkasje.

Skrufestedeler osv.: Bytt ut de som er korrodert, fest skruen til kniven, demonter og fjern smuss fra sylinderen på kniven, rengjør og fest væskekontaktplaten, installer væskekontaktrøret og lås det med en klippet.

Elektrisk krets: ren og vakker, bytt ut magnetventilen med ustabil måling, sjekk om ledningskontakten er i god kontakt og god isolasjon, sjekk om det er overstrømspor på kontaktorens utseende, sjekk om skruen til flytenivået måleren er løs og om handlingsområdet ikke er riktig.


Innleggstid: 14. februar 2022