• facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube

vedlikehold av vakuumemulgerende mikser

Mange kunder som kjøper vår vakuumemulgeringsmaskin vil spørre oss om metoden for vedlikehold av emulgeringsmaskinen.Små serier klassifiserer her noen enkle og ofte brukte vedlikeholdsmetoder for emulgeringsmaskiner.

1. Etter produksjonen må emulgeringsmaskinen være ren og ren, for å opprettholde rotorens arbeidseffektivitet og beskytte den emulgerende hemmelige forseglingen.Utform og installer om nødvendig en rengjøringssyklus nær periferien.

2. Etter at emulgatoren har bekreftet at forseglingskjølevannet er tilkoblet, start motoren, og krev gjentatte ganger at motorstyringen skal være i samsvar med styremerket til spindelen før den kan fungere, og reversering er strengt forbudt!

3. Hvis det oppdages væskelekkasje i akselen under drift, må trykket på maskinpakningen justeres etter stans.

4. I henhold til de forskjellige mediene som brukes av brukerne, må import- og eksportfiltrene rengjøres regelmessig for ikke å redusere mengden fôr og påvirke produksjonseffektiviteten.Materialet i arbeidskammeret må være flytende, ikke la tørre pulvermaterialer, klumper av materiale direkte inn i maskinen, ellers vil det føre til tett maskin og skade emulgatoren.

5, er det strengt forbudt å sette metallrester eller harde og harde diverse inn i arbeidskammeret til emulgeringsmaskinen, for ikke å forårsake ødeleggende skade på arbeidsstatoren, rotoren og utstyret.

6, før du gjør emulgeringsmaskinen for å formulere de tilsvarende sikkerhetsproduksjonsprosedyrene, for å sikre sikkerheten til operatører og utstyr.I det elektriske kontrollsystemet bør brukerne sette opp et sikkerhetsbeskyttelsessystem, og ha en god og pålitelig jordingsanordning for elektrisk motor.

7. Emulgeringsmaskinen må kontrollere statoren og rotoren regelmessig.Hvis det viser seg at slitasjen er for stor, bør de tilsvarende delene skiftes ut i tide for å sikre effekten av dispergering og emulgering.

8. Ved bruk av emulgeringsmaskinen må det flytende materialet tilføres kontinuerlig eller oppbevares i en viss mengde i beholderen.Bør unngå tom maskindrift, for ikke å gjøre materialet i arbeidet med høy temperatur eller krystallisering størkning og skade utstyret!

9. Ved unormal lyd eller andre feil i driften av emulgeringsmaskinen, bør den stoppes umiddelbart for inspeksjon og deretter kjøres etter feilsøking.Etter å ha stoppet maskinen, bør arbeidshulrommet, statoren og rotoren rengjøres.


Innleggstid: 19. oktober 2021